Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, sıhhat ve moral bulacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına inanılır.

Rüyada incir ağacından incir yediğini gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek yeni bir hayat kuracağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada siyah incir yediğini görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada birine incir yedirmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine inanılır.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz incir yediğini görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, anlaşmalardan cayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil incir yediğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada incir reçeli yedirmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments