Rüyada ince sigara içmek

Rüyada ince sigara içmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ince sigara içmek gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki hakkında fikirleriniz tekrar değişkenlik gösterebilir.

Rüyada ince sigara içmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada derste sigara içmek işlerinin bir anda bozulacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına yorulur.

Rüyada oruçken sigara içmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yeni bir yol tutulacağına delalet eder.

Rüyada biriyle sigara içmek günahlarına tövbe edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet eder.

Rüyada uzun sigara içmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına yorulur.

Rüyada sürekli sigara içmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada annenin yanında sigara içmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada anneyle sigara içmek maneviyata daha çok önem verileceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments