Rüyada ılık su görmek

Rüyada ılık su görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada ılık su gördüyseniz:

  • Değerli bir amaç için yardımdan çekinmemeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada ılık suyla yıkanmak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ılık suyla abdest almak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ılık su görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada ılık suya girmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, huzurunun bozulacağına işarettir.

Rüyada ılık suyla banyo yapmak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ılık su içmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada ılık denizde yüzmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine işarettir.

Rüyada ılık deniz görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments