Rüyada ilac vermek

Rüyada ilac vermek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada ilac vermek gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi sizin girişimlerinizde başarılı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada kutu ilaç görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalp ilacı görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada doktora gidip ilaç almak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada ilac yutmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada ilaç duymak kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, çok zor bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada ilaclar görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada ilac yemek çok iyi sonuçlar vereceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ilaç kullanmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments