Rüyada içtiği ilacı kusmak

Rüyada içtiği ilacı kusmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada içtiği ilacı kusmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada içtiği ilacı kusmak kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilaç içip kusmak çok iyi işler ortaya konacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına inanılır.

Rüyada ilaç kusmak sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine ilaç içirmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç içerken boğulmak çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalet eder.

Rüyada bebeğe ilaç içirmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, vaaz ve nasihate yorulur.

Rüyada ilaç içen birini görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments