Rüyada il görmek

Rüyada il görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulur.

Rüyada il gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten çalışmalarınızı destekliyor olabilirler.

Rüyada ye il zeytin görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada kars ilini görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hem yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada bir il görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, başarısının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada il dışına çıkmak ekmeğin kesileceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ili kiye girmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına alamet eder.

Rüyada bir ili görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada il değiştirmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına işarettir.

Rüyada il müdürünü görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments