Rüyada bir il görmek

Rüyada bir il görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, tüm arzularının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir il gördüyseniz:

  • Parayla karşı olan tutumuzu yeniden gözden geçirin.

Rüyada ye il renk görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada il müdürünü görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iltiham olmak işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına delalettir.

Rüyada ili kiye girmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa delalettir.

Rüyada bir iliskiyi bitirmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına yorulur.

Rüyada illuminati işareti görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada ilizyonist görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine inanılır.

Rüyada il ismi görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahat şekilde geçineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments