Rüyada ikiz gebe kalmak

Rüyada ikiz gebe kalmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, onlara değer vereceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada ikiz gebe kalmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz güvensizdir.

Rüyada ikiz gebe kalmak çok büyük zenginliğe sahip olacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işaret eder.

Rüyada ikiz gebe olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine yorulur.

Rüyada gebe kalmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gebe kaldığını görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa gebe kalmak anne babanın hayır dualarının alınacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeği gebe görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalettir.

Rüyada dış gebelik görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments