Rüyada iki ülke arasında savaş görmek

Rüyada iki ülke arasında savaş görmek dünya malının çoğalacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki ülke arasında savaş gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Rüyada iki ülke arasında savaş görmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına delalettir.

Rüyada ülkede savaş çıktığını görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki ülkenin savaştığını görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşın arasında kalmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada devletler arası savaş görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş arasında kalmak el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ülke başkanı görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments