Rüyada ihanet görmek

Rüyada ihanet görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, gözyaşının dineceğine, böylece yüzünün güleceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ihanet gördüyseniz:

  • Belli yatırımlarınız veya vereceğiniz hizmetlerle ilgili konularda sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle bir araya gelmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sevdiğine ihanet etmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kötü günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşa ihanet etmek dikkat çekeceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada ihanete uğradığını görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşine ihanet etmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine işarettir.

Rüyada arkadaş tarafından ihanete uğramak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşından ihanet görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, birçok engelin aşılacağına delalettir.

Rüyada ihanet edilmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaş ihaneti görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments