Rüyada içtiği suya kanmamak

Rüyada içtiği suya kanmamak el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine alamet eder.

Rüyada içtiği suya kanmamak gördüyseniz:

  • Sizden daha yaşlı bir kişiden büyük bir iyilik görmeniz olasıdır.

Rüyada su icip kanmamak kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada içtiği suya kanmamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada birinin kan içtiğini görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırda kan görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada iç çamaşırında kan görmek çektiği yokluğun unutulacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada avuç içi kan görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine inanılır.

Rüyada kan içerken görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada kan içtiğini görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments