Rüyada tövbe istiğfar getirmek

Rüyada tövbe istiğfar getirmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, komşularla ters düşüleceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada tövbe istiğfar getirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada tövbe istiğfar getirmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tövbe istiğfar etmek gönlünce harcama yapmasına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına inanılır.

Rüyada istiğfar getirmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına tabir olunur.

Rüyada istiğfar okumak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada istiğfar etmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada istiğfar çekmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına inanılır.

Rüyada korkudan tövbe etmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına yorulur.

Rüyada evliyadan tövbe almak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments