Rüyada içilmiş kahve fincanı görmek

Rüyada içilmiş kahve fincanı görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, bolluk içine olacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, üzüntülerin son bulacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, işlerin daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada içilmiş kahve fincanı gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizden oldukça yaşlı bir erkekle aranızda aşk doğabilir.

Rüyada içilmiş kahve fincanı görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepside kahve fincanı görmek gönlündeki gibi sevileceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kirli kahve fincanı görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada kahve fincan takımı görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kahve fincanı hediye etmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine işaret eder.

Rüyada kapatılmış kahve fincanı görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada fincanda kahve görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işarettir.

Rüyada kahve fincanında fil görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Elmas

Çalıştığım yerde memur olan bir kişiyi gördüm rüyamda fakat bu kişi işi dolayısı ile yurt dışına gitti.Bu kişi ben ve bir kaç kişi daha var.Benim elimde içilmiş kırık bir kahve fincanı var bu ne anlama geliyor yorumlarmisiniz lütfen

Dilek

Rüyamda yengem içlip kapatılmış birde üstüne telveden nokta konmuş bir fincan getirdi sorduğumda ise senin şansına kapattık dedi