Rüyada hurma satın almak

Rüyada hurma satın almak kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, emellere ulaşılacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, fakirlikten kurtulmaya, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada hurma satın almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da alışılmadık maddi ya da duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Rüyada hurma satın almak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada hurma kaynatmak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hac hurması yemek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz hurma görmek karanlığın biteceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban hurması görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada hacdan gelen hurmayı yemek hayırlı ve güzel haberler alacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine inanılır.

Rüyada hurma ağacına çıkmak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet eder.

Rüyada yaş hurma almak ticaretin açılacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments