Rüyada hurma reçeli yemek

Rüyada hurma reçeli yemek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, hüsrana uğrayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına rivayet eder.

Rüyada hurma reçeli yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler uzun zamandır devam eden bir duruma farklı yaklaşmanızı öneriyorsa ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada hurma reçeli yemek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına rivayet eder.

Rüyada hurma reçeli görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine inanılır.

Rüyada kabak reçeli yemek islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada vişne reçeli yemek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine işarettir.

Rüyada şeftali reçeli yemek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kayısı reçeli yemek işlerin eski haline döneceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada incir reçeli yemek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, lüksüne de lüks katacağına işaret eder.

Rüyada turunç reçeli yemek çok zor bir yoldan geçeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments