Rüyada vişne reçeli yemek

Rüyada vişne reçeli yemek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, başarı kaydedeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada vişne reçeli yemek gördüyseniz:

  • Bazı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada vişne reçeli yemek gelirinin azalacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada vişne reçeli kaynatmak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada vişne reçeli almak çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada vişne reçeli yapmak çok başarılı işlere imza atacağına, huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada vişne reçeli görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vişne reçeli pişirmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada vişne reçeli yediğini görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada kuru vişne yemek rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments