Rüyada hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek

Rüyada hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sevilen bir kişi olunacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmak için duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada hoşlandığın kişiyi kıskanmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişinin başkasından hoşlandığını görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle dans etmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle barışmak huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle telefonda konuşmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin annesini görmek dualarına karşılık alacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişinin evine gitmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments