Rüyada horoz ibiği çiçeği görmek

Rüyada horoz ibiği çiçeği görmek yeni kararlar alınacağına, fırsatların elden kaçacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, iş yeri sahibi olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, onlara değer vereceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet eder.

Rüyada horoz ibiği çiçeği gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir iş fırsatı veya işle ilgili bakış açısı dikkatinizi çekebilir.

Rüyada horoz ibiği çiçeği görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı ibikli horoz görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada horoz ibiği görmek rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada çok horoz görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada horoz tavuk görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Rüyada horoz ölüsü görmek ters giden işlerin normale döneceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede horoz görmek helal kazanca sahip olunacağına, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments