Rüyada hizmet etmek

Rüyada hizmet etmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, kazancında artış olacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hizmet etmek gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleri hatırlamanız mevcut sorunların çözümünde size yardımcı olabilir.

Rüyada başkasına hizmet etmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada hafızlara hizmet etmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mürşide hizmet etmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete yorulmaktadır.

Rüyada başbakana hizmet etmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada ölüye hizmet etmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulur.

Rüyada ölü birine hizmet etmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patrona hizmet etmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada mürşidine hizmet etmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments