Rüyada hindi yemeği görmek

Rüyada hindi yemeği görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi yemeği gördüyseniz:

  • Elde etmek için çok uğraştığınız konular daha zevkli bir hal alabilir.

Rüyada kızarmış hindi yemek galibiyet kazanacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada pişmiş hindi yemek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş hindi eti yemek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işarettir.

Rüyada hindi yemeği görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına tabir olunur.

Rüyada hindi eti yemek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada hindi çalmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada hindi öldüğünü görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi pişirdiğini görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, şansının da döneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments