Rüyada hindi kovalaması görmek

Rüyada hindi kovalaması görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada hindi kovalaması gördüyseniz:

  • Sizin müdahale etmeniz durumunda olaylar daha da büyüyebilir.

Rüyada hindi kovalaması görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada hindi budu görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada dişi hindi görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hindi yumurtası görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hindi çalmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına delalettir.

Rüyada toz hindistan cevizi görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hindiye yem vermek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada hindi yumurtası toplamak ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, konuşmaz olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments