Rüyada her tarafın deniz olduğunu görmek

Rüyada her tarafın deniz olduğunu görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada her tarafın deniz olduğunu gördüyseniz:

  • Ani ayrılıklar görülebilir, birisi yüzünden bir acı yaşayabilirsiniz.

Rüyada her tarafı deniz görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına inanılır.

Rüyada her tarafın deniz olduğunu görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada her tarafı sarı görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada her tarafta su görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada her tarafı kar görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada her tarafı yeşillik görmek büyük borçların altında ezileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Rüyada her tarafı yeşil görmek dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada her tarafı bembeyaz görmek aldığı borçların katbekat artacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments