Rüyada hayal etmek

Rüyada hayal etmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işarettir.

Rüyada hayal etmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar müdahale etmek için can atsanız da, bırakın, işler sizin katkınız kayıtlara geçmeden, kendi hızında ortaya çıksın.

Rüyada hayal kırıklığına uğradığını görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalettir.

Rüyada hayal etmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada hayallerinin gerçekleştiğini görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada hayal kırıklığına uğramak borçların kısa sürede ödeneceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayal ettiğin şeyi görmek sevdiklerini de koruyacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayal kırıklığı görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına rivayet eder.

Rüyada hayal kırıklığı yaşamak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, mutlu bir evliliğe rivayet eder.

Rüyada erkeğin hayalarını görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments