Rüyada havuzda başkasının yüzdüğünü görmek

Rüyada havuzda başkasının yüzdüğünü görmek bolluğun ve verimin de artacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine işaret eder.

Rüyada havuzda başkasının yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bonkör kişiliğiniz takdir edilmenizi sağlarken, bazı kişiler durumu kıskanabilir.

Rüyada küçük havuzda yüzmek yeni bir eve taşınacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine delalet eder.

Rüyada temiz havuzda yüzmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada süt havuzunda yüzmek gelirinin garanti olacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil havuzda yüzmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, gergin olacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük havuzda yüzmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş havuzda yüzmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tertemiz havuzda yüzmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments