Rüyada havuzda atlamak

Rüyada havuzda atlamak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada havuzda atlamak gördüyseniz:

  • Başkalarıyla büyük heyecanlar yaşayabilirsiniz ya da toplu bir üzüntü olayına karışabilirsiniz.

Rüyada derin havuza atlamak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına alamet eder.

Rüyada havuzda atlamak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuza atlamak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Rüyada birinin havuza atladığını görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuza balıklama atlamak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine inanılır.

Rüyada havuza atlamak yüzmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada havuza atladığını görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada çok yüksekten havuza atlamak mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments