Rüyada havuza yüzmek

Rüyada havuza yüzmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuza yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayatınızı zorlaştırabilecek kararlar alma veya girişimlerde bulunma aşamasında olabilirsiniz.

Rüyada dar havuzda yüzmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada büyük havuzda yüzmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzda balıkla yüzmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına rivayet eder.

Rüyada balık dolu havuzda yüzmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada temiz havuzda yüzmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulur.

Rüyada havuzun dibinde yüzmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada havuzda yunus balığıyla yüzmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına rivayet eder.

Rüyada süt havuzunda yüzmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments