Rüyada havaya atılmak

Rüyada havaya atılmak uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, mevki edineceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havaya atılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olaylardaki nüansları görmüyor olabilirler.

Rüyada havaya atılmak erken evlilik yapacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ticarete atılmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyasete atılmak hem itibar edineceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine inanılır.

Rüyada karnına dikiş atıldığını görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada evden atıldığını görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyafetlerinin atıldığını görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Rüyada evine taş atıldığını görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada nezarete atılmak işlerini sabırla yoluna koyacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments