Rüyada havası inmiş top görmek

Rüyada havası inmiş top görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, dertlerinin sonunun geleceğine rivayet eder.

Rüyada havası inmiş top gördüyseniz:

  • Hiçkimseye güvenemezsiniz.

Rüyada havası inmiş top görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur havası görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oyun havası görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahar havası görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ankara havası oynamak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına inanılır.

Rüyada karşılıklı oyun havası oynamak kötü ve zor günler yaşayacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalet eder.

Rüyada misket havası oynamak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin oyun havası oynadığını görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, iyi halinin kalmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments