Rüyada hasta olup hastaneye gitmek

Rüyada hasta olup hastaneye gitmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, beklenilen takdiri alacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada hasta olup hastaneye gitmek gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Rüyada hasta olup hastaneye gitmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek başarılı işlere imza atılacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta olup hastaneye girmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine girmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza inanılır.

Rüyada hastanede hasta görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada hastane ve hasta görmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada hasta olup hastanede yatmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada hastanede hasta bakmak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments