Rüyada hasta biri görmek

Rüyada hasta biri görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, şansının artacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, layık olduklarına sahip olacağına işarettir.

Rüyada hasta biri gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlar sürekli sizden bir şeyler yapmanızı talep ediyorlar.

Rüyada bir çocuğun hasta olduğunu görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede hasta olmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastayken namaz kılmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada hasta dana görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, gönlünce harcama yapmasına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşımı hasta görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine delalettir.

Rüyada hasta kişinin iyileştiğini görmek kötü günler görüleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Rüyada yatakta hasta görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kazancının iki kat artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments