Rüyada hasta amca görmek

Rüyada hasta amca görmek bunalımlı günler geçirileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta amca gördüyseniz:

  • Hiç hoşunuza gitmeyen kişilerle diyalog kurmak, bazı anlaşmaları yenilemek, geçmişte ele aldığınız konularla ilgili çalışmalar yapmak veya bütçe hesaplarını hızlandırmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada hasta amca görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amcasının hasta olduğunu görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada amcayı hasta görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, talihinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen amca oğlunu görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalettir.

Rüyada amca çocuğu görmek küslerin barışacağına, karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada amca kızının öldüğünü görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına alamet eder.

Rüyada amca kızını öpmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işarettir.

Rüyada amcalarımı görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments