Rüyada haşhaş tohumu görmek

Rüyada haşhaş tohumu görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, kişinin yasa düşeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine inanılır.

Rüyada haşhaş tohumu gördüyseniz:

  • Erkekseniz eşinizin hamileliği size gereğinden çok masraf açabilir.

Rüyada haşhaş tohumu görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına delalet eder.

Rüyada haşhaşlı ekmek almak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşhaşlı lokum görmek kişinin iyi hale geleceğine, islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine alamet eder.

Rüyada çekilmiş haşhaş görmek işlerin günden güne daha da artacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haşhaşlı hamur görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine işarettir.

Rüyada haşhaş ezmesi görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada sürtülmüş haşhaş görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil haşhaş görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments