Rüyada haşema görmek

Rüyada haşema görmek makamının sürekli yükseleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, gelirinin de garanti altında olacağına tabir olunur.

Rüyada haşema gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi ya da bazı konulardaki uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren bilgiler edinmek üzeresiniz.

Rüyada yumurta haşlaması görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada haşlanmış yeşil mercimek görmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dinamik olacağına alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış domates görmek zahmete ve çileye düşeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına inanılır.

Rüyada haşlama tavuk yemek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada haşr suresini okumak bazen fakirlik görüleceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada haşlanmış yaprak görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada haşlanmış kestane yemek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına delalettir.

Rüyada haşlanmış lahana görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments