Rüyada hamsi yapmak

Rüyada hamsi yapmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hamsi yapmak gördüyseniz:

  • Sorunlu arkadaşlıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Rüyada hamsi ızgara yapmak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada hamsili pilav yapmak yakın zaman içinde kazancının artacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada hamsi yapmak sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına delalet eder.

Rüyada hamsi tutmak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamsi kızartması görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada tepside hamsi görmek hayırlı işlerde yer alacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret eder.

Rüyada hamsi balığı temizlemek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalettir.

Rüyada tuzlu hamsi görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments