Rüyada hamile olduğunu sancı çektiğini görmek

Rüyada hamile olduğunu sancı çektiğini görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu sancı çektiğini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada hamile olduğunu sancı çektiğini görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına inanılır.

Rüyada birinin doğum sancısı çektiğini görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının doğum sancısı çektiğini görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına rivayet eder.

Rüyada doğum sancısı çektiğini görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Rüyada doğum sancısı çeken birini görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet eder.

Rüyada sancı çektiğini görmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile olup sancı çekmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini hamile görüp sancı çekmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments