Rüyada halıya oturmak

Rüyada halıya oturmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada halıya oturmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme sağlamak istiyorsunuz.

Rüyada kırmızı halıda oturmak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Rüyada halı üzerine oturmak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada halı üstünde oturmak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada halının üstünde oturmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada halıda oturmak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halıya oturmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına yorulur.

Rüyada yeşil halıda oturmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulur.

Rüyada halı üzerinde oturmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments