Rüyada halıda kıl görmek

Rüyada halıda kıl görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, dünya mallarının çoğalacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada halıda kıl gördüyseniz:

  • Aya özgüven patlamasıyla başlıyorsunuz.

Rüyada halıdan saç kılı görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada halıda kıl görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine alamet eder.

Rüyada dürülmüş halı görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada halının yandığını görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada lekeli halı görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada halıyı ıslak görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeni halı aldığını görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halıları silmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments