Rüyada hakim olmak

Rüyada hakim olmak onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hakim olmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız hakkında kendinizce fikirleriniz var.

Rüyada erkek hakim görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada hakimle konuşmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına delalettir.

Rüyada hakime ifade vermek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına inanılır.

Rüyada hakime hanım görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sevinç gözyaşları dökmeye delalet eder.

Rüyada hakimin elini öpmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet eder.

Rüyada mahkemede hakim görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hakim görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yılana hakim olmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments