Rüyada güzel renkli yılan görmek

Rüyada güzel renkli yılan görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kazancının iki kat artacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, masabaşı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada güzel renkli yılan gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınıza itiraz eden kişiler olursa, biraz olsun haklı olma ihtimallerinin dikkate alınması gerekiyor.

Rüyada güzel renkli yılan görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada güzel renkli kuşlar görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel yılan görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok güzel yılan görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada renk değiştiren yılan görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renkte yılan görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz renkli yılan görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına tabir olunur.

Rüyada krem renkli yılan görmek maddi zararlara uğrayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments