Rüyada güzel bir erkek çocuğu görmek

Rüyada güzel bir erkek çocuğu görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Rüyada güzel erkek çocuğu görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok güzel bir erkek çocuğu görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına rivayet eder.

Rüyada güzel erkek çocuğu doğurmak çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel erkek çocuğu sevmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, bolluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bir erkek çocuğu görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek güzel bebek görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel erkek eli görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına inanılır.

Rüyada çok güzel erkek görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments