Rüyada günün aydınlandığını görmek

Rüyada günün aydınlandığını görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada günün aydınlandığını gördüyseniz:

  • Bitirilmesi önemli şeylere öncelik tanımalı, pişman olacağınız ya da geri döndürülmesi zor durumlardan kaçınmalısınız.

Rüyada günün aydınlandığını görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine rivayet eder.

Rüyada aydınlık ev görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzünü aydınlık görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına delalettir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünü aydınlık görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına işaret etmektedir.

Rüyada aydınlık oda görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada nur aydınlık görmek zafer elde edeceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada göz aydını almak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments