Rüyada güneşi batarken görmek

Rüyada güneşi batarken görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada güneşi batarken gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirmenize yardım edecek ilerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada güneşi batarken görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşi tersten batarken görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada güneş batarken görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamura batarak yürümek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada ayı batarken görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemiyi batarken görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, hayatının daha kolay olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşi izlemek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşte kalmak etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments