Rüyada güneş yağmuru görmek

Rüyada güneş yağmuru görmek evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, hainlik yapacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına alamet eder.

Rüyada güneş yağmuru gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmamalısınız.

Rüyada yağmur sonrası güneş görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada yağmurdan sonra güneş açtığını görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurdan sonra güneş görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, her zaman şükür içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş yağmuru görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalettir.

Rüyada yağmur ve güneşi bir arada görmek belli bir kazanç elde edileceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada yağmur ve güneş görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, acı veren durumların vuku bulacağına işarettir.

Rüyada kar yağmur güneş görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, rahat nefes almaya başlayacağına işarettir.

Rüyada güneş ve yağmur görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments