Rüyada gümüşcü dükkanı görmek

Rüyada gümüşcü dükkanı görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüşcü dükkanı gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durun.

Rüyada gümüş dükkanı görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada gümüşcü dükkanı görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanı olduğunu görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kitapçı dükkanı görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dükkanın içinde su görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada dükkan yenilemek allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada kuruyemiş dükkanı görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada dükkanda kar görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments