Rüyada gümüş bilezik görmek

Rüyada gümüş bilezik görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş bilezik gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada gümüş bilezik almak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş bilezik taktığını görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş bilezik takmak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş bilezik hediye almak ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş rengi bilezik görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine inanılır.

Rüyada gümüş bilezik vermek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş bilezik bozdurmak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada altın ve gümüş bilezik görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments