Rüyada gümüş alyans görmek

Rüyada gümüş alyans görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, maceralara atılacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş alyans gördüyseniz:

  • Aşk lişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Rüyada gümüş alyans takmak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada gümüş alyans görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada gümüş alyans taktığını görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, kurulu bir düzenin sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş alyans yüzük görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada alyansı atmak aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalettir.

Rüyada kalın alyans takmak başarıdan başarıya koşacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kızının parmağında alyans görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments