Rüyada gülmekten gözünden yaş gelmek

Rüyada gülmekten gözünden yaş gelmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gülmekten gözünden yaş gelmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenerek kendiniz için daha yararlı adımlar atma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada gülmekten gözünden yaş gelmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözünden yaş gelene kadar gülmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına inanılır.

Rüyada gözlerinden yaş gelmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına tabir olunur.

Rüyada gözünden yaş geldiğini görmek karısının çok mutlu olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada gözünden yaş gelmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, alanında marka bir isim olacağına yorulur.

Rüyada biriyle göz göze gelmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada gözünden kan geldiğini görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments