Rüyada gül ve lale görmek

Rüyada gül ve lale görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, bazı konularda önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül ve lale gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız durumlarda söz vermeniz bütçenizi aşmanıza veya fazlasıyla yorulabilirsiniz.

Rüyada lale ve gül görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada gül ve lale görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada açmış lale görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine işarettir.

Rüyada lale almak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı lale görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işarettir.

Rüyada kırmızı lale toplamak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada elinde lale görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı lale bahçesi görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments