Rüyada lale almak

Rüyada lale almak mali krize gireceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada lale almak gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada açmış lale görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada lale tarlası görmek iyilik bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı lale tarlası görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada sarı ve kırmızı lale görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına inanılır.

Rüyada büyük lale görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada renkli lale görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada lale aldığını görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lale tohumu görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments