Rüyada güclü olmak

Rüyada güclü olmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, doğru kararların alınacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına işaret eder.

Rüyada güclü olmak gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı açmalısınız.

Rüyada doğa üstü güçleri olmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına delalet etmektedir.

Rüyada özel güçlere sahip olduğunu görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, böylece hayatından memnun olacağına delalet eder.

Rüyada doğaüstü güçlere sahip olmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine delalet eder.

Rüyada olağanüstü güçlere sahip olmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada özel güçler görmek isabetli adımlar atılacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulur.

Rüyada özel güçlerinin olduğunu görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sihirli güçlerinin olduğunu görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, nazara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada güçsüz olmak çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments